《在哪裡可以找到個比較準的師父算命?》有 44 則留言

  1. 我以前有個師傅用八字加奇門遁甲很凖
    去批流年,凖到連那一個月會出甚麼事也中
    師傅説我某個月,老公會有血光 點知那個月我先生真係踢足球被敵隊踢到骨折 你說不信這位師傅也不行

      1. 他是玄燊師傅, 已經半退隱
        如果你想找他批算要早半年預約, 因為我哪時間找他算最快排期也要10個月
        見面時他只交代,幫人算得多 真的會洩天機 , 所以現在也很少做了
        他有網站的:
        https://hkmysan.com/4000-10page-n/

  2. 可以試下董慕節師傅, 老師傅有保證 好多明星都話佢準

    之前報紙都有報過董師傅

    【香港哪裡找很準的算命師傅?這三個不會令你失望】
    https://dailynewsfeeding.com/3mastergood/

    董慕節,外號「鐵板神算」、「董半仙」,祖籍上海,已屆八十高齡。記者找遍互聯網、各大圖書館,有關於他的報導,都只是片言只語,更遑論找到他的照片,可見他作風極之低調。

  3. 我有在香港搵個師傅睇流年, 好準, 大事全中, 小事我唔記得
    不過唔會介紹, 一價錢貴, 朋友一家3口睇流年價錢仲平過我, 二係排期耐, 2個月前問已經要等年半。

  4. 準,我有位師傅講既基本上中晒, 月份會有偏差。諗左好耐14年睇相, 我本身係唔會盡信的人, 最後決定唔睇了。不過,就算要睇都要等, 12月頭約都要2月先有得睇。

  5. N年前, 利時神婆. 問工作, 係一次咁多. 不過好準…
    我當時問轉工. 佢算到我新老細係個男人, 個人有能力嘅, 但係可能back 我唔倒… 去咗間公司做咗一年都唔夠, 佢就俾人政治理由, 轉左去第二個部門,後來冇咁耐仲肥雞餐走咗…

  6. 我n 年前係黃大仙睇3世書
    直到今年我覺得有d 準
    當年我已生2個女
    佢話我前世係個富二代
    心地唔差但爛玩
    有日走去廟宇度打爛晒和尚d 砵
    被罰今世 [子在深山,難求]
    如果肯生今世有5女3子
    死時有2女1子送終
    我去到35歲生3女
    當時記起睇過3世書就同c6講
    唔通我真係子在深山難求?
    c6話仔女都係咁,都係自己既唔好諗咁多
    到3女大少少覺得佢好孤獨就想追多個
    當時已經有4朶金花既覺悟架啦
    點知呢胎又比我追到個仔
    我覺得正正應到佢有1子送終
    算準吧

  7. 根本就唔應該係度問
    準的風水師, 都唔會在意你個一單半單生意, 大把人等住睇。
    介紹左, 厭貴, 又有可能有人係bk呻俾人劏, 都唔係無試過。
    呢d吃力不討好事, 邊個願做。
    如果文小姐你是在香港, 我推薦幾個給你 玄燊,李X責,明XX人 呢幾個都係出名又靈 無得呃人

  8. 我friend個算命話佢2016年生意一落千丈啦, 结果2018咪仲係好地地.
    不过E句最arm聽但又最唔arm聽嘅就係」
    妳辛苦命呀, 正財係揾到錢, 但千祈唔好賭唔好投資股票. 老來就生活無憂, 幾好」

  9. 我之前睇過一個, 朋友介紹, 一啲都唔准.
    用電腦, 仲要排錯我盤… 農曆出生日期錯咗. 我話俾佢知先至知. 已經兩個禮拜以前俾出生時間佢, 佢連基本cross check都冇做. 好失望…

    佢應該姓鍾… 千祈唔好去… 錢是少, 完全浪費時間. 問佢流年, 講完等於冇講.

    已經同我朋友講咗, 不過佢仲信佢改埋名添. 其實改完名之後都冇特別

留言功能已關閉。

你會在2020年走大運嗎?

超詳細免費2020年生肖運程大分析

免費訂閱即時發給你